ro Romanian
PNRR-FONDURI-EUROPENE

PNRR: 7 apeluri în consultare publică pentru ONGuri, IMMuri, instituții de cercetare, PFA și nu numai

Regal Group Fonduri Europene este partenerul ideal pentru accesarea de fonduri europene in Romania. Si acum, cu lansarea Programului National de Redresare si Rezilienta (PNRR), exista oportunitati nelimitate pentru ONGuri, IMMuri, institutii de cercetare, PFA si nu numai.

Pana la sfarsitul lunii martie, 7 apeluri in consultare publica ar urma sa fie lansate prin intermediul Programului National de Redresare si Rezilienta. Aceste apeluri vor fi destinate unor sectoare precum energia, transportul, industria, turismul, educatia, cercetarea si inovatia, dar si pentru alte domenii cheie.

Echipa Regal Group Fonduri Europene este pregatita sa te ajute sa accesezi aceste fonduri europene prin PNRR. Cu o experienta bogata in obtinerea de fonduri europene, specialistii nostri te vor ghida in procesul de aplicare si te vor ajuta sa iti maximizezi sansele de a fi finantat.

Beneficiază de oportunitățile oferite de PNRR!

PNRR ofera oportunitati importante pentru dezvoltarea afacerilor si a proiectelor tale, astfel incat sa iti poti atinge obiectivele si sa iti consolidezi pozitia pe piata. Acest program poate fi accesat atat de ONGuri, IMMuri, institutii de cercetare, PFA, cat si de alte organizatii care doresc sa isi dezvolte proiecte inovatoare si care au potential de a contribui la redresarea si rezilienta Romaniei.

Nu ezita sa ne contactezi daca doresti sa accesezi fonduri europene prin intermediul PNRR. Echipa Regal Group Fonduri Europene este pregatita sa te ajute sa iti atingi obiectivele si sa iti consolidezi pozitia pe piata.”

Daca vrei fii la curent cu toate noutatile legate de Fonduri Europene ,Fonduri Norvegiene si Fonduri Guvernamentale te invit sa te abonezi la Newsletter aici!

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre programe cu finantare nerambursabila te invit sa intri pe blog  aici

Am atras până acum milioane de euro prin Fonduri Europene. Iată ce spun clienții noștri! click aici!

Ești interesat să îți dezvolți proiectul cu ajutorul fondurilor europene, norvegiene sau guvernamentale nerambursabile? Ai ajuns unde trebuie, mai ales dacă ești în căutarea unui consultant experimentat în dezvoltarea unei afaceri, sau a proiectelor unui ONG sau a unei instituții publice din Iași, sau Regiunea Nord-Est!

Solicită consultanță gratuită aici!

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta!