ro Romanian
Masura POC 4.1.1

Masura POC 4.1.1 se lanseaza pe 21 martie!(1.000.000 euro)

 • Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene estimează că pe data de 21 martie 2022 va lansa apelul de proiecte pentru Acțiunea 4.1.1-POC, prin care antreprenorii vor putea obține fonduri europene de maximum 1 milion de euro pe proiect, pentru investiții.

  Reamintim că vineri, 18 februarie, MIPE a publicat versiunea consolidată a proiectului de ghid al solicitantului pentru Acțiunea 4.1.1-POC, care ar trebui să înlocuiască vechea Măsură 3 de sprijin pentru IMM.

  Forma finală a ghidului va putea fi aprobată după ce Comisia Europeană va aproba schema de ajutor de stat, dar MIPE nu anticipează „modificări de substanță” asupra ghidului.


  În aceste condiții, MIPE estimează că va lansa apelul pe această măsură în data de 21 martie, iar perioada de depunere a dosarelor se va închide în 25 martie.

  Înregistrarea şi transmiterea cererilor de finanțare (proiectelor) se va face începând cu ora 9.00 a primei zile de deschidere a apelului în cadrul aplicației IMMRECOVER. Apelul va fi deschis timp de 5 zile calendaristice până la ora 23:59:59, conform proiectului consolidat de ghid.

  Conform documentului consolidat, solicitanții urmează să aplice în aplicația IMM RECOVER (portalul de granturi IMM adminstrată de STS și Ministerul Economiei). Ulterior, proiectele declarate câștigătoare vor fi transferate de beneficiari, în termen de 5 zile lucrătoare de la data notificării de către autoritatea de management a POC,  în sistemul MySMIS-2014, de gestionare a fondurilor europene.Sursa:startupcafe

 • Daca vrei fii la curent cu toate noutatile legate de Fonduri Europene ,Fonduri Norvegiene si Fonduri Guvernamentale te invit sa te abonezi la Newsletter aici!

  Daca doresti sa afli mai multe informatii despre programe cu finantare nerambursabila te invit sa intri pe blog  aici

  Am atras până acum milioane de euro prin Fonduri Europene. Iată ce spun clienții noștri! click aici!

  Ești interesat să îți dezvolți proiectul cu ajutorul fondurilor europene, norvegiene sau guvernamentale nerambursabile? Ai ajuns unde trebuie, mai ales dacă ești în căutarea unui consultant experimentat în dezvoltarea unei afaceri, sau a proiectelor unui ONG sau a unei instituții publice din Iași, sau Regiunea Nord-Est!

  Solicită consultanță gratuită aici!

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta!