ro Romanian
Fonduri Europene pentru incepatori

Creează o afacere de 100.000 euro, cu 0 (zero) lei investiție, prin Fonduri Europene Nerambursabile

Multe persoane au impresia că doar cei bogați sau cu legături importante pot începe o afacere de succes. La polul opus, există oameni care cred că e simplu să faci un business și fără prea mult efort poți ajunge milionar…în euro. De fapt, adevărul este undeva la mijloc.

Procesul de creare a unei afaceri poate fi extrem de simplu dacă știi bine ceea ce vrei și ai consultanți buni pentru domeniile care nu sunt punctul tău forte.

Totul începe de la o idee și un plan de acțiune/plan de afacere foarte bine stabilit, niște experiență în industria în care îți vei deschide afacerea și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă.

Mergi la sigur cu metoda OPM

Orice persoană ambițioasă poate începe o afacere cu 0 (zero) capital folosind metoda OPM.

OPM= Other People’s Money (banii altor persoane).

Cele mai comune surse de a obține bani sunt:
• Fonduri Europene Nerambursabile;
• Instituții bancare și nebancare;
• Investitori/asociați/parteneri;
• Familie, prieteni, cunostinte.

Dacă și tu cauți consultanță pentru fonduri europene sau o firmă cu experiență și rezultate dovedite din Iași, atunci nu trebuie decât să ne lași un mesaj aici.

Punem accentul pe fonduri europene deoarece reprezintă cea mai bună și mai avantajoasă metodă de a obține capital din cele menționate mai sus.

Te-ai decis să aplici pentru unul din programele de Finanțare Europeană Nerambursabilă? Alege-l pe cel potrivit pentru tine!

Sunt programe de Finanțare Nerambursabilă cum este Start Up Nation prin care poți primi o sumă de 42.000 euro – 100% nerambursabilă.

De regulă ne consiliem clienții care au obținut un proiect Start Up Nation să adauge și alte surse de finanțare. Spre exemplu, datorită colaborărilor pe care le avem cu insitituțiile bancare, puteți beneficia foarte usor și de un credit, doar cu dovada că proiectul a fost aprobat și urmează să fie susținut în cadrul programelor de Finanțare Nerambursabilă.
SAU
Poți accesa un program de Finanțare Nerambursabilă de tipul Start Up Nation, iar în loc de un credit bancar, poți să aduci un investitior/partener în afacerea ta care deține un capital disponibil și este dispus să investească în afacerea și viziunea pe care o ai.

Deci, dacă ar fi sa facem un calcul realist, ar arăta astfel:

Cu o finanțare de 42.000 euro nerambursabili + un credit, un investitior sau cu ajutorul familiei sau prietenilor putem ajunge la o sumă de 100.000 de euro pentru afacerea ta cu 0 (zero) capital propriu investit.

Te invit sa stabilim data pentru o ședință gratuită de consultanță pentru fonduri europene, norvegiene, sau guvernamentale ca să clădim împreună visul tău! Completează acum formularul!

>>>Articol preluat în Ziarul de Iași și Ziarul Evenimentul.

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta!