ro Romanian

Comunitatea Regal Group

Dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile în materie de Fonduri Europene ,am creat pentru tine un grup exclusivist pe facebook unde  vom discuta  subiecte precum:

-accesarea fondurilor europene;

-cum poți obține fonduri europene;

-cum poți să scrii un proiect;

-întrebări și răspunsuri; 

-cum se implementează un proiect; 

-cum poți să treci de la idee la finanțare; 

Despre noi

Bine ai venit pe site-ul nostru! Dacă ești aici, îți mulțumim! Înseamnă că vrei să îți dezvolți afacerea, ONG-ul sau să accesezi, pentru instituția pe care o reprezinți,  o finanțare cu fonduri nerambursabile.

Îți garantez o expertiză variată în accesarea de fonduri europene, norvegiene sau guvernamentale pentru dezvoltarea proiectelor în România . Avem o experiență vastă în consultanță  – tu vii cu viziunea pe termen lung și echipa, noi cu implicare și know-how pentru a maximiza șansele de reușită în obținerea unei finanțări.Am atras până acum finanțări pentru mulți clienți prin Fonduri Europene. 

Iată ce spun clienții noștri!

Misiunea noastră este să îți oferim detalii relevante care să te ajute în luarea unor decizii informate și sigure pentru accesarea fondurilor europene, norvegiene sau guvernamentale.Poți fi reprezentant al unui IMM, ONG sau al unei insituții publice. Poți fi experimentat, sau la început de drum. Poți să ai un proiect mai mic, sau de milioane de euro.Noi suntem aici cu o recomandare avizată pentru ca tu să iei cea mai bună decizie pentru dezvoltare și succes

 

Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta!