ro Romanian
f1

Balaur Food – Catering

Balaur Food este una dintre firmele cu potential din Iasi, care ofera produse culinare de calitate prin intermediul serviciilor de catering. Acest business a crescut rapid, devenind un nume recunoscut in industria alimentara.

Cu o experienta in domeniul cateringului, Balaur Food se concentreaza pe oferirea de produse proaspete, sanatoase si delicioase. De la mancaruri traditionale, la preparate sofisticate, Balaur Food isi satisface clientii prin diversitatea si calitatea produselor sale.

Regal Group Fonduri Europene a fost alaturi de Balaur Food in demersul de a-si dezvolta afacerea prin accesarea unui proiect european de tip start up. Expertiza noastra in obtinerea de fonduri europene a facut posibila realizarea acestui proiect si a permis firmei Balaur Food Catering  sa isi extinda aria de activitate si sa atraga noi clienti.

Cu ajutorul proiectului european, Balaur Food si-a consolidat pozitia pe piata si si-a perfectionat serviciile de catering, oferind acum produse si servicii de cea mai buna calitate.

In concluzie, Balaur Food este un business cu potential care a crescut rapid si care ofera produse de calitate in domeniul cateringului. Regal Group Fonduri Europene a fost alaturi de ei in demersul de a-si dezvolta afacerea si de a accesa fonduri europene, contribuind astfel la succesul acestui business.

Daca si tu doresti sa accesezi fonduri europene pentru a-ti dezvolta afacerea, nu ezita sa ne contactezi! Echipa Regal Group Fonduri Europene este pregatita sa te ajute sa iti atingi obiectivele.

Daca esti din Iasi si te intereseaza servicii de catering atunci te invitam sa accesezi site-ul  Balaur Food www.balaurfood.ro

 Daca vrei fii la curent cu toate noutatile legate de Fonduri Europene ,Fonduri Norvegiene si Fonduri Guvernamentale te invit sa te abonezi la Newsletter aici!

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre programe cu finantare nerambursabila te invit sa intri pe blog  aici

Am atras până acum milioane de euro prin Fonduri Europene. Iată ce spun clienții noștri! click aici!

Ești interesat să îți dezvolți proiectul cu ajutorul fondurilor europene, norvegiene sau guvernamentale nerambursabile? Ai ajuns unde trebuie, mai ales dacă ești în căutarea unui consultant experimentat în dezvoltarea unei afaceri, sau a proiectelor unui ONG sau a unei instituții publice din Iași, sau Regiunea Nord-Est!

Solicită consultanță gratuită aici!

Distribuie:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Acest site foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta!